Samarbejde

Tak for din interesse i et samarbejde med DK Electronics A/S.

Hos os betragter vi vores kunder som samarbejdspartnere. Vores succes er 100% afhængig af vores kunders, hvorfor vi gerne går det ekstra skridt for at opnå det.
Vores kunder spænder vidt i størrelse og forretningsmodel. Fælles for dem er, at de sætter pris på et solidt og gnidningsfrit samarbejde med os. Så uanset om du har en lille, fremadstormende forretning, eller om du er en etableret spiller i dit marked, så er DK Electronics A/S den rigtige leverandør.

Vi bestræber os altid på at være lagerførende indenfor elektronik fra kendte brands, samt have et bredt udvalg af tilbehør til mobiltelefoner og tablets. Men udover det, har vi mulighed for at skaffe de fleste produkter inden for forbrugerelektronik og tilbehør, så drejer det sig om en speciel sag, vil vi altid gerne prøve at se, om vi kan være behjælpelige.

Alle vores samarbejder starter med en dialog om din forretning, og hvordan vi som samarbejdspartner kan være med til at skabe din succes.

Er du interesseret i at blive kontaktet omkring et eventuelt samarbejde, så skriv en mail til info@dkelectronics.dk, der indeholder følgende informationer, så vender vi tilbage hurtigst muligt,

  • Dit navn
  • Din rolle i firmaet
  • Firma
  • CVR-nummer
  • Firma adresse

 

Vi ser frem til en mail fra dig.

Vi gør opmærksom på at DK Electronics A/S kun samarbejder med forhandlere. Derfor skal alle køb foregå med videresalg for øje.