Professionel kundeservice

Bredt udvalg af produkter

10+ års erfaring i branchen

Professionel rådgivning

Din B2B partner indenfor mobiltelefoner, tablets, mobiltilbehør og andre elektroniske produkter

I år kan DK Electronics fejre 10 års jubilæum. I løbet af de år, er vi blevet en af de førende spillere indenfor uafhængige distributions- og engrosvirksomheder i Danmark.

Vi samarbejder med distributører, detailkæder, teleshops, og engrosvirksomheder i hele Europa. Som virksomhed er vi troværdig, loyal og økonomisk stærk.

Vi er bosat i Middelfart med hovedkontor og lager i samme bygning. Derfor kan vores team tilbyde dag til dag leveringer i Danmark og Europa og vi sætter en ære i at levere vores vare i god stand og til aftalt tid.
Vores virksomhed er lille og omstillingsparat – vi kan altså hurtigt tilpasse os kundernes ønsker og få det omsat til virkelighed.

For andet år i træk er vi stolte modtagere af Børsens Gazelle.

Nyheder

Velkommen til vores nye handelselev

Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores nye handelselev Mads Elkjær Nielsen, som pr. 03.08 er blevet en del af teamet her hos DK Electronics. Mads vil komme til at få en stor berøringsflade på tværs af virksomheden og vi håber at vi kan være med til at klæde ham godt på til fremtiden.

Read more

Børsen Gazelle 2020

Vi er stolte over, for andet år i træk, at være modtager af Børsens Gazelle pris. Vi er stolte over det arbejde vi har lagt og de resultater vi har leveret. I det seneste år, er virksomheden vokset med både en handelselev og en salgskoordinator, så vi på den måde, kan blive ved med at følge med og udvikle virksomheden. Børsen Gazelle tildeles de hurtigst voksende virksomheder i Danmark og kræver blandt andet at man har fordoblet bruttoresultatet over en 4-årig periode, samt har haft positiv vækst alle år.

Read more

Vi fortsætter som vi plejer – Ferie info

Sommeren er kommet og vi glæder os til at kunne holde lidt fri og koble fra. Men frygt ej! Vi holder stadig gang i kontoret gennem hele sommeren. Bestiller i inden kl. 13, vil vi stadig sende pakken ud samme dag og vi vil stadig sidde klar til at svare på jeres spørgsmål på telefon +4560261070 eller email info@dkelectronics.dk.   Fra alle os hos DK Electronics - Vi ønsker jer en dejlig sommer.      

Read more

Vi er altid på jagt efter nye brands, og produkter. Specielt til vores partnere; detailhandel, hypermarkeder og webshops.

Ring eller skriv til os med en præsentation af jeres produkter

og lad os tale om hvordan vi kan sælge dem.