Professionel kundeservice

Bredt udvalg af produkter

10+ års erfaring i branchen

Professionel rådgivning

Din B2B partner indenfor mobiltelefoner, tablets, mobiltilbehør og andre elektroniske produkter

DK Electronics startede i 2010 og er siden da, blevet en af de førende spillere indenfor uafhængige distributions- og engrosvirksomheder i Danmark.

Vi samarbejder med distributører, detailkæder, teleshops, og engrosvirksomheder i hele Europa. Vi er en troværdig, loyal og økonomisk stærk virksomhed, og vi plejer vores relationer til både kunder og leverandører.

Vi er bosat i Middelfart med hovedkontor og lager i samme bygning. Vores team kan tilbyde dag til dag leveringer i Danmark og Europa, og vi sætter en ære i at levere vores vare i god stand og til aftalt tid.
Vores virksomhed er lille og er omstillingsparat. Vi er hurtige til at tilpasse os kundernes ønsker og få det omsat til virkelighed.

Vi er blevet kåret som Børsen Gazelle 2019.

Nyheder

Coronavirus – Hvordan forholder vi os?

Det kan ikke være gået nogens næse forbi, at Danmark er ramt af Coronavirus. Det er en sej kamp vi alle kæmper lige nu, men vi tror på at vi ved fælles hjælp og hensyn, nok skal komme igennem det. Med det sagt, er det vigtigt for os at I alle ved, at vi stadig er her! Vi ekspederer og sender stadig ordrer samme dag, hvis disse er modtaget inden kl. 13 og vi sidder stadig klar ved telefonen og på mailen. Vi gør altså alt for at sikre, at I alle stadig oplever den samme høje service som i er vant til hos DK Electronics.

Read more

DK Electronics – Modtager af Børsen Gazelle 2019

DK Electronics fejrer i 2020 10 års jubilæum – men stadig i fuld vækst. Vi arbejder hele tiden på fortsat at udvikle vores forretning til glæde for vores kunder, hvilket i høj grad er lykkedes. Dette ses i vores resultater og som følge af dette var vi de stolte modtagere af en Børsen Gazelle 2019. Børsen Gazelle tildeles de hurtigst voksende virksomhed virksomheder i Danmark og kræver blandt andet at man har fordoblet bruttoresultatet over en 4 års periode samt har haft positiv vækst alle år.

Read more

Nye medarbejdere hos DK Electronics

Vi er glade for at kunne introducere 2 nye medarbejdere i vores salgsteam pr. 1 februar 2020. Det er Alexander Friis Larsen og Asta Stengaard som begge er kundeansvarlige, men også er ansvarlige for den videre udvikling af vores B2B shop. Samtidig tager vi afsked med Anders Kristoffersen som forlader firmaet med udgangen af februar. Vi takker Anders mange gange for den store og loyale arbejdsindsats som han har bidraget med de sidste år og ønsker ham alt mulig held og lykke fremover.

Read more

Vi er altid på jagt efter nye brands, og produkter. Specielt til vores partnere; detailhandel, hypermarkeder og webshops.

Ring eller skriv til os med en præsentation af jeres produkter

og lad os tale om hvordan vi kan sælge dem.