Professionel kundeservice

Bredt udvalg af produkter

10+ års erfaring i branchen

Professionel rådgivning

Din B2B partner indenfor mobiltelefoner, tablets, mobiltilbehør og andre elektroniske produkter

DK Electronics er en af de førende spillere indenfor uafhængige distributions- og engrosvirksomheder i Danmark.

Vi samarbejder med distributører, detailkæder, teleshops, og engrosvirksomheder i hele Europa. Som virksomhed er vi troværdig, loyal og økonomisk stærk.

Vi er bosat i Middelfart med hovedkontor og lager i samme bygning. Derfor kan vores team tilbyde dag til dag leveringer i Danmark og Europa og vi sætter en ære i at levere vores vare i god stand og til aftalt tid.
Vores virksomhed er lille og omstillingsparat – vi kan altså hurtigt tilpasse os kundernes ønsker og få det omsat til virkelighed.

For fjerde år i træk er vi stolte modtagere af Børsens Gazelle.


Seneste nyt

Beurer – Sundhed og velvære siden 1919

Beurer er en global producent af sundheds- og wellnessprodukter med mere end 100 års erfaring inden for branchen. Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder de innovative og kvalitetsprodukter fra Beurer. Som forhandler af Beurer vil vi kunne tilbyde en række forskellige produkter til at forbedre sundhed og velvære i hverdagen, herunder badevægte, massageapparater, blodtryksmålere, varmeapparater og meget mere. Produkterne er designet med fokus på kvalitet og brugervenlighed, og mange af dem har også smarte funktioner, som kan styres via en app. Hos DK Electronics har vi altid været engageret i at tilbyde vores kunder de bedste produkter...

Read more

Fire i år i træk

For fjerde år i træk er vi modtagere af Børsens Gazelle pris. Vi er stolte over det arbejde vi har lagt og de resultater vi har leveret. Siden sidste år, har vi budt velkommen til to nye personer til vores team. Anders Højtved, der er International Produkt og Salgs Manager og Line Plet, der er vores nye elev. Vi er utroligt glade for at vi kan udvide vores forretning og forhåbentlig kommer det også vores kunder og partnere til gode. Der skal igen i år lyde et stort tak vores loyale kunder og samarbejdspartnere. I har i høj grad hjulpet...

Read more

Vi er altid på jagt efter nye brands, og produkter. Specielt til vores partnere; detailhandel, hypermarkeder og webshops.

Ring eller skriv til os med en præsentation af jeres produkter

og lad os tale om hvordan vi kan sælge dem.