Professionel kundeservice

Bredt udvalg af produkter

10+ års erfaring i branchen

Professionel rådgivning

Din B2B partner indenfor mobiltelefoner, tablets, mobiltilbehør og andre elektroniske produkter

DK Electronics startede i 2010 og er siden da, blevet en af de førende spillere indenfor uafhængige distributions- og engrosvirksomheder i Danmark.

Vi samarbejder med distributører, detailkæder, teleshops, og engrosvirksomheder i hele Europa. Vi er en troværdig, loyal og økonomisk stærk virksomhed, og vi plejer vores relationer til både kunder og leverandører.

Vi er bosat i Middelfart med hovedkontor og lager i samme bygning. Vores team kan tilbyde dag til dag leveringer i Danmark og Europa, og vi sætter en ære i at levere vores vare i god stand og til aftalt tid.
Vores virksomhed er lille og er omstillingsparat. Vi er hurtige til at tilpasse os kundernes ønsker og få det omsat til virkelighed.

Vi er blevet kåret som Børsen Gazelle 2019.

Nyheder

Velkommen til vores nye handelselev

Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores nye handelselev Mads Elkjær Nielsen, som pr. 03.08 er blevet en del af teamet her hos DK Electronics. Mads vil komme til at få en stor berøringsflade på tværs af virksomheden og vi håber at vi kan være med til at klæde ham godt på til fremtiden.

Read more

Vi fortsætter som vi plejer – Ferie info

Sommeren er kommet og vi glæder os til at kunne holde lidt fri og koble fra. Men frygt ej! Vi holder stadig gang i kontoret gennem hele sommeren. Bestiller i inden kl. 13, vil vi stadig sende pakken ud samme dag og vi vil stadig sidde klar til at svare på jeres spørgsmål på telefon +4560261070 eller email info@dkelectronics.dk.   Fra alle os hos DK Electronics - Vi ønsker jer en dejlig sommer.      

Read more

DK Electronics – Modtager af Børsen Gazelle 2019

DK Electronics fejrer i 2020 10 års jubilæum – men stadig i fuld vækst. Vi arbejder hele tiden på fortsat at udvikle vores forretning til glæde for vores kunder, hvilket i høj grad er lykkedes. Dette ses i vores resultater og som følge af dette var vi de stolte modtagere af en Børsen Gazelle 2019. Børsen Gazelle tildeles de hurtigst voksende virksomhed virksomheder i Danmark og kræver blandt andet at man har fordoblet bruttoresultatet over en 4 års periode samt har haft positiv vækst alle år.

Read more

Vi er altid på jagt efter nye brands, og produkter. Specielt til vores partnere; detailhandel, hypermarkeder og webshops.

Ring eller skriv til os med en præsentation af jeres produkter

og lad os tale om hvordan vi kan sælge dem.