Professionel kundeservice

Bredt udvalg af produkter

10+ års erfaring i branchen

Professionel rådgivning

Din B2B partner indenfor mobiltelefoner, tablets, mobiltilbehør og andre elektroniske produkter

DK Electronics er en af de førende spillere indenfor uafhængige distributions- og engrosvirksomheder i Danmark.

Vi samarbejder med distributører, detailkæder, teleshops, og engrosvirksomheder i hele Europa. Som virksomhed er vi troværdig, loyal og økonomisk stærk.

Vi er bosat i Middelfart med hovedkontor og lager i samme bygning. Derfor kan vores team tilbyde dag til dag leveringer i Danmark og Europa og vi sætter en ære i at levere vores vare i god stand og til aftalt tid.
Vores virksomhed er lille og omstillingsparat – vi kan altså hurtigt tilpasse os kundernes ønsker og få det omsat til virkelighed.

For tredje år i træk er vi stolte modtagere af Børsens Gazelle.

Nyheder

Gazelle for tredje år i træk

For tredje år i træk er vi modtagere af Børsens Gazelle pris. Vi er stolte over det arbejde vi har lagt og de resultater vi har leveret. Der skal igen i år lyde et stort tak vores loyale kunder og samarbejdspartnere. I har i høj grad hjulpet os med, at opnå denne fine titel som Gazellevirksomhed endnu engang. Selvom vi står midt i et ustabilt marked grundet mangel på varer, ser vi frem til hvad det næste år vil bringe. Uanset hvad, vi vil fortsætte vores hårde arbejde, så vi kan forblive en god partner for vores kunder. Børsen Gazelle...

Read more

Mangel på varer – Forlænget levering

På grund af Covid-19 pandemien, står det globale elektronikmarked nu overfor en stor udfordring. Under nedlukningerne er efterspørgslen på elektronik eksploderet og samtidig har mange fabrikker måtte lukke ned og sende medarbejdere hjem. Derfor ser vi nu stor mangel på microchips og dermed mangel på varer på markedet. Udbud og efterspørgsel hænger simpelthen ikke sammen på nuværende tidspunkt. For os, og vores kunder, betyder det desværre længere leveringstider, højere priser og lavere lagerbeholdning. Dette er ude af vores hænder, men vi gør vores bedste for at holde leveringstiderne korte og priserne så lave som muligt. Vi følger udviklingen i markedet...

Read more

Vi er altid på jagt efter nye brands, og produkter. Specielt til vores partnere; detailhandel, hypermarkeder og webshops.

Ring eller skriv til os med en præsentation af jeres produkter

og lad os tale om hvordan vi kan sælge dem.