Professionel kundeservice

Bredt udvalg af produkter

10+ års erfaring i branchen

Professionel rådgivning

Din B2B partner indenfor mobiltelefoner, tablets, mobiltilbehør og andre elektroniske produkter

DK Electronics er en af de førende spillere indenfor uafhængige distributions- og engrosvirksomheder i Danmark.

Vi samarbejder med distributører, detailkæder, teleshops, og engrosvirksomheder i hele Europa. Som virksomhed er vi troværdig, loyal og økonomisk stærk.

Vi er bosat i Middelfart med hovedkontor og lager i samme bygning. Derfor kan vores team tilbyde dag til dag leveringer i Danmark og Europa og vi sætter en ære i at levere vores vare i god stand og til aftalt tid.
Vores virksomhed er lille og omstillingsparat – vi kan altså hurtigt tilpasse os kundernes ønsker og få det omsat til virkelighed.

For tredje år i træk er vi stolte modtagere af Børsens Gazelle.

Nyheder

Handelselev med fokus på salg og e-commerce

Drømmer du om en uddannelse der giver dig al den praktiske erfaring og viden, som du skal bruge til en fremtid indenfor salg og e-handel? Som handelselev ved DK Electronics ønsker vi at give dig et spændende og kompetencegivende uddannelsesforløb, hvor vi har fokus på at udvikle dig både fagligt, såvel som personligt. Vi tilbyder en bred 2-årig uddannelse indenfor salg, kundeservice, koordinering, webshop, logistik og lager, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være at: Modtage og registrere ordre fra vores B2B kunder Vedligeholde og videreudvikle vores webshop Rådgive kunder via telefon og e-mail og skabe gode kunderelationer Skrive og opsætte...

Read more

Gazelle for tredje år i træk

For tredje år i træk er vi modtagere af Børsens Gazelle pris. Vi er stolte over det arbejde vi har lagt og de resultater vi har leveret. Der skal igen i år lyde et stort tak vores loyale kunder og samarbejdspartnere. I har i høj grad hjulpet os med, at opnå denne fine titel som Gazellevirksomhed endnu engang. Selvom vi står midt i et ustabilt marked grundet mangel på varer, ser vi frem til hvad det næste år vil bringe. Uanset hvad, vi vil fortsætte vores hårde arbejde, så vi kan forblive en god partner for vores kunder. Børsen Gazelle...

Read more

Vi er altid på jagt efter nye brands, og produkter. Specielt til vores partnere; detailhandel, hypermarkeder og webshops.

Ring eller skriv til os med en præsentation af jeres produkter

og lad os tale om hvordan vi kan sælge dem.